Myynti

Olemme Seniori tietokoneiden välittäjä Turun seudulla. Toimitamme valmiiksi asennettuja tietokoneita

suoraan asiakkaan kotiin sekä tarjoamme tuki- ja huolenpitopalveluita Seniori käyttäjille.

Ydinosaamisemme on erityisesti ATK- ja digitaalisten laitteiden parissa. Kun etsit tehostusta liiketoimintasi hallinnointiin ja automatisointiin, tai vaikkapa parasta teknologiaa pelaamiseen, meiltä löytyy vastaus juuri sinun tarpeillesi. Saat meiltä asiantuntevaa palvelua ja ehdotuksen taloudellisesti kannattavasta, tarpeesi täyttävästä laitehankinnasta. Mikäli tämä herätti kiinnostusta, ole hyvä ja ota yhteyttä, niin keskustelemme mikä tuotteistamme ja palveluistamme vastaa sinun tarpeitasi parhaiten.

Digilindin myymälä sijaitsee Turun ydinkeskustassa Linnankadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä torilta.

Ajatuksissa uusi kannettava/pöytätietokone?

Digilindin valikoimaan kuuluvat tunnettujen valmistajien korkealuokkaiset tietokoneet. Fujitsu, Dell, Lenovo, HP, Asus ja Acer.
Tarvitset sitä sitten pelaamiseen, opiskeluun, nettisurffailuun tai töihin, meiltä löydät sopivan! Valikoimamme koostuu Windows, Apple, Android ja Linux tietokoneista.
Toimitamme vain korkealuokkaisia ja kestäviä tietokoneita.

Meiltä saat niin laser kuin mustesuihku tulostimet / monitoimitulostimet ja tarvikkeet. Tulostimet mm. Brother, Canon, Epson, Samsung, Oki, Ricoh, HP, Lexmark ja Xerox valmistajilta. 

HD-televisioista parhaimmat, Loewe Tv, Samsung, Grundig, LG, Sony, Philips, Panasonic ja Luxor ovat myynnissämme.

Toimitusmyyntinä saat meiltä myös muiden merkkien tarjoamat tuotteet.

Löydät meiltä myös tallentavat HD-digiboksit, kuten HDThunder, Wbox, Vu+ ja Topfield. Radiot ja tv-antennit.

Myynnissä on myös laaja valikoima verkkotuotteita: mm. Tukiasemat Wlan, mobiili-nettitikut, Adsl/Vdsl modeemit, sillat ja kytkimet. Löydät meiltä niin ikään tietokone komponentit ja paljon muuta. Kysy lisää!

Asennamme laitteet tarpeen mukaan myös nopealla aikataululla kotiisi.

Tulevaisuus

Tulevaisuus – YouTube video