Huolto/Asennus

Täyden palvelun huolto palvelee asiakkaita joustavasti ja asiantuntevasti. Huoltoa vaativien ongelmien ilmaantuessa voit tuoda tietokoneen, tulostimen, television, digiboksin, dvd tai radion myymäläämme huollettavaksi. Vaihtoehtoisesti me voimme tulla luoksesi selvittämään ongelman.

Tietokoneen etähuolto ohjelma ladattavissa tästä linkistä ETÄAPU.

Tietokonehuolto

Digilind huoltaa ammattitaitoisesti tietokoneesi, tulostimet ja muut oheislaitteet. Oli vika sitten itse laitteisto tasolla tai ohjelmisto tasolla. Virusten ja haittaohjelmien poisto ja laitteen suojaus. Langattomien ja langallisten verkkoympäristöjen korjaukset ja asennukset. Kadonneiden tai vahingossa poistettujen tiedostojen palautukset. Ohjelmistojen ja tietokonekomponenttien päivitykset ajantasalle. Unohtuneen salasanan purut ja poistot.

Yleensä huollon kesto toimipisteessämme on 1-3 päivää riippuen toimenpiteistä.

Tv-huolto

Televisioiden huolto on usein taloudellisesti ja ekologisesti kannattava toimenpide vastoin yleistä käsitystä. Tv-huollon kustannusarvion pohjalta asiantuntijamme suosittelevat asiakkaallemme toimintasuunnitelman. Huollamme ja korjaamme kaikki tv-merkit.

Digiboksi-huolto

Arvokkaiden tallentavien digiboksien yleistyttyä on myös digiboksien korjauttaminen kannattavampaa kuin uuden ostaminen. Useimmiten digiboksin vian taustalla on virtalähteen hajoaminen, joka ilmenee esimerkiksi tallenteiden pätkimisenä. Ongelmien ilmettyä on erittäin suositeltavaa ottaa välittömästi yhteyttä ammattilaisiimme, jotta suuremmilta vahingoilta vältytään. Yleensä vaurioituneen digiboksin käyttäminen voi johtaa kovalevyn rikkoontumiseen, jolloin tallenteet menetetään ja korjaustarpeen laajuus kasvaa.

Huolto - kotikäynti

Teemme kotikäyntejä ja selvitämme tietokoneita, televisioita, tv-antenneja, digibokseja ja radioita vaivaavat ongelmat sekä häiriöt. Kotikäynneillä pystytään selvittämään laitteita vaivaavat ongelmat tehokkaasti ja vaivattomasti. Tarpeen vaatiessa laitteet otetaan korjattavaksi myymäläämme. Huollon kotikäynnit pyritään toteuttamaan nopealla aikataululla muutaman päivän sisällä asiakkaan yhteydenotosta.

Takuu

Huoltotyöllämme on 3 kk takuu. Takuu kattaa laitekorjaus- ja asennustyön, mutta ei komponentti, ohjelmisto- tai käyttövirheitä.

Kotitalousvähennys

Vuoden 2009 alusta atk, tv ja digiboksi huollot ja asennukset tulivat kotitalousvähennysten piiriin, jolloin tehdystä työstä saa vähentää 40% henkilökohtaisessa verotuksessa (100e omavastuu). Laskussamme on merkitty työn ja tarvikkeiden osuus siten, että asiakkaana sinun on helppo ottaa laskusta tiedot omiin kotitalousvähennyksiin. Lisää tietoa täältä kotitalousvahennys

Asennuspalvelu

Asennuspalvelumme ovat suunnattu pääasiassa Turun seudun asukkaille. Asennamme vaivattomasti tietokoneet, tulostimet, ohjelmistot, televisiot, digiboksit, kodinkoneet, antennit ja radiot asiakkaiden kotona. Asennamme omasta myymälästämme ostettuja laitteita, mutta myös muualta hankittuja. Jätä tietokoneen, tv:n, kodinkoneen ja digiboksin asennus ammattilaisen huoleksi. Asennamme myös ohjelmistot ja antennit.